Centralt placeret i Trekantområdet.

BusinessPark 7100Nord er en attraktiv erhvervspark centralt placeret ved E45 motorvejen i Vejle Nord. Over 100 virksomheder med ca. 2.000 medarbejdere har allerede valgt at placere deres domicil netop hér.

I en radius af en times kørsel nås området af 1 mio. personer, hvilket sikrer jeres virksomhed kvalificeret arbejdskraft indenfor bl.a. ingeniør-, finans-, kontor-, energi/klima-, IT-, og transportområdet.

Jeres tilgængelighed overfor kunder og partnere bliver særdeles attraktiv, idet de nemt og hurtigt kan komme til jer via Danmarks:

  • 2. største lufthavn (30 minutter)
  • 2. mest brugte motorvej E45 (1 minut)
  • 3. største togstation i Jylland (10 minutter)

Synlig placering ved E45
- optimal branding overfor medarbejdere og kunder

Den unikke placering ud til E45 sikrer den ideelle synlighed af jeres nye domicil overfor såvel medarbejdere som kunder. Også de 75.000 biler, der dagligt kører på E45, bliver en vigtig brik i virksomhedens branding.

Investorerne bag BusinessPark 7100Nord tilbyder udvikling, opførsel og udlejning af alt fra arkitektoniske perler til funktionelle ejendomme afhængig af jeres behov og ønsker. Der er mulighed for bygninger i alle størrelser fra 1.000 m2 til 50.000 m2 i parken. Over 100 virksomheder med mere end 2.000 ansatte har allerede valgt at placere deres domicil i BusinessPark 7100Nord.

Download brochure

Se brochure

Du er altid velkommen til at kontakte os

Find den rette kontaktperson til jeres behov.

Kontakt os

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik