Veluddannede ressourcer – trives i skønne omgivelser

Boliger med udsigt

De Fem Søstre. Juulsbjerg Parken. Den Hvide Facet. Havneøen. Tirsbæk Bakker.

Vi har masser af lækre boliger med udsigt, uanset om du vil eje eller leje. Uanset om du vil bo i byen, ved vandet eller i en af vores attraktive landsbyer.

Her blev Danmark født

Runestene, et kæmpe palisadehegn og verdens største skibssætning. Jelling-monumenterne er blandt verdens mest betydningsfulde og UNESCO verdenskulturarv. Oplevelsescentret Kongernes Jelling tiltrækker masser af gæster.

Vejle har vendt sig mod vandet

Ny lystbådehavn, klubø, flydende kajakklub, promenade og fantastiske boligbyggerier som Bølgen.

Vejle byder på en ny og attraktiv bydel på havnen, som også rummer kunstner Olafur Eliassons byggeri til Kirk Kapital.

Attraktiv uddannelsesby

E-sport. MedicoScience. EUX i Velfærd. Marinbiologisk studieretning.Teknologicenter. Idea House. Simulationscenter. DNA-Lab. Trainee til lærer. Sportscollege. Masser af uddannelser og over 650 videregående studiepladser.

Gå tur i latinerkvarteret

To store shoppingcentre ligger i hver sin ende af gågaden sammen med p-huse med gratis parkering i to timer. En af de nye attraktive bydele er Vejle Midtpunkt med latinerstemning, små butikker og caféer.

Vejle i udbrud

Kiddesvej – en af Vejles stejleste gader – er hvert år målet for Kongeetapen i PostNord Danmark Rundt. Vejle er kendt som både cykelby og Danmarks bjergby nr. 1.

I 2019/20 vil vi være startby i Tour de France.

Danmarks bedste friluftsliv

Vejle er kåret som Danmarks Friluftskommune, og vores borgere er heldigvis vilde med at bruge vores fantastiske natur og de mange friluftsaktiviteter i skovene, i ådalene, på vandet og heden.

Danmarks 3. største musikfestival

Jelling Musikfestival med 90 bands på seks scener. Rock i Byparken. Skyttehuskoncerter og PikNik Party studiestartskoncert. Masser af musik overalt i kommunen.

Kåret som Danmarks mest servicemindede handelsby

Er du til city og masser af shopping, så har Vejle Danmarks flotteste gågade med et unikt udvalg af kendte kædebutikker og spændende specialbutikker, caféer og restauranter og masser af oplevelser.

Download brochure

Se brochure

Du er altid velkommen til at kontakte os

Find den rette kontaktperson til jeres behov.

Kontakt os

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik